De Speelweek

De Speelweek in Wolvega is een supertoffe week die ieder jaar wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Iedereen uit Wolvega en omgeving van 6 tot en met 12 jaar mag mee doen! Dit jaar wordt de Speelweek gehouden in week 35 van maandag 28 t/m vrijdag 1 september 2023.

De Speelweek in Wolvega is weer een week bomvol leuke activiteiten zoals een spelcircuit, vossenjacht, vlaggenroof, escape spel, workshops, en geweldige optocht door het dorp waarbij we natuurijk hopen dat iedereen komt kijken! Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen plezier heeft tijdens de Speelweek. Elke jaar heeft de Speelweek een leuk thema, maar wat het thema voor dit jaar is blijft, nog even geheim.

De Speelweek is van maandag t/m vrijdag. We starten iedereen dag om 10.00 uur en ’s middags om 16.00 uur is het weer afgelopen. Wordt uw zoon/dochter ingedeeld in één van de oudste twee groepen? Dan mag hij of zij één nachtje in een tent met de hele groep blijven slapen, hierover krijgen ouders dan apart bericht.

Indeling groepen

De deelnemende kinderen worden verdeeld over 10 groepjes van 12 kinderen. Elk groepje heeft twee groepsbegeleiders. Bij de inschrijving voor de Speelweek kan op het aanmeldformulier aangeven worden bij wie uw zoon/dochter wel of juist niet in de groep wil. Hier wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden met de groepsindeling. De groepsindeling wordt tijdens de opening van de speelweek bekend gemaakt.

Opgeven

Er kunnen 120 kinderen meedoen met de Speelweek. De inschrijving van de Speelweek 2023 start op zaterdag 10 juni om 09.00.

Kosten

De kosten van de Speelweek zijn € 25,00 per kind. Dit is inclusief drinken, lunch en tussendoortjes. Het is mogelijk om een bijdrage aan te vragen bij Stichting Leergeld, dit kan nadat u uw zoon/dochter heeft ingeschreven.

 

De Speelweek van vorig jaar

Video afspelen