Vrienden van Stichting Speelweek Wolvega

Vrienden van Stichting Speelweek Wolvega zijn particulieren, bedrijven of verenigingen die Stichting Speelweek Wolvega een warm hart toedragen. Zij ondersteunen ons door middel van diensten, goederen en/of financiële middelen. Bent u één van de mensen, bedrijven of verenigingen die Stichting Speelweek Wolvega ook een warm hart toedraagt en wilt u ons ook sponsoren? Graag, zonder u hulp is het helaas niet mogelijk om al deze activiteiten te organiseren. Grote of kleine bedragen, alles is welkom!

Klik op de knop om onze sponsorpakketten te bekijken en vrienden te worden.

CJP Design

Voor de sponsoring van onze mooie website, alle promotie materialen voor onze activiteiten en het maken van alle foto’s tijdens onze activiteiten.

Copyshop Wolvega

Voor het leveren van bijna al ons drukwerk en onze herkenbare kleding. Ook tijdens de Speelweek zorgen zij ervoor dat alles weer op tijd klaar ligt voor onze activiteiten.

Terra Wolvega

Voor het ter beschikking stellen van hun school locatie tijdens de workshopdag in de Speelweek. En dat wij ook onze disco’s in de school kantine mogen houden.

Albert Heijn Bijsterbosch

Voor de sponsoring van vers fruit en een goede lunch voor alle kinderen tijdens de Speelweek.

Dagbesteding Hobbels

Voor het maken van al onze mooie nieuwe gekleurde groepstenten. Daar kunnen we weer een paar jaar geweldige Speelweken organiseren!

Motip Dupli

Voor het ter beschikking stellen van pallets zodat de koelkasten, etenswaren en knutselspullen allemaal droog en niet op het gras komen staan tijdens de Speelweek. En sponsoring van verf voor de workshops en klussen.

Kledingverhuur Hobbels

Voor het ter beschikking stellen van kostuums voor de vossenjacht tijdens de Speelweek.

Snackpoint De Passage

Voor de sponsoring van ruim 150 personen patat voor het patatfeest tijdens de Speelweek. Natuurlijk mag het ook wel eens iets ongezonder.

Karwei Wolvega

Voor de sponsoring van hout, ijzerwaren, verf en diverse klusmaterialen voor de Speelweek.

Poiesz Wolvega

Voor de sponsoring van broodbeleg voor de lunch van alle kinderen en vrijwilligers tijdens de Speelweek.

Jumbo Wolvega

Voor de sponsoring van melk en boter voor de lunch van alle kinderen en vrijwilligers tijdens de Speelweek.

Buddy’s Bikes

Voor de financiële bijdrage voor het Speelweek jaar 2022/2023.